Bejelentkezés

Belépés Facebook-al
vagy
 

Regisztráció

 
 
 

Friss cikkeink

 

ESPN a LoL-ról

 
League of Legends · dec. 03., szerda · 1
 
Az ESPN rövid cikkben állapította meg, hogy a League of Legends meccseit többen nézték mint a kosárlabda döntőt.

Hayate a görög top streamer kitiltva

 
League of Legends · dec. 03., szerda · 1
 
Élő stream közben kapott perma bant a leghíresebb görög streamer. Megérdemelte.

PC Guru Bajnokság Döntők

 
League of Legends · nov. 13., csütörtök · 0
 
Most vasárnap a Millenárisban zajlik a PC Guru Show keretein belül megrendezett PC Guru Bajnokság, melyre három csapat kvalifikálta magát!

Szerver karbantartás - 4.19-es frissítés

 
League of Legends · nov. 04., kedd · 0
 
Jó hírek srácok! – A következő frissítés, mely a 4.19-es számot viseli, már ütemtervben van! Érdekel, hogy mikor lesz a szerverek karbantartása, és hogy körülbelül mikre számítsatok? Olvassatok bele!

RED: Ismert hibák, külső alkalmazások, háttérsztorik és egyebek

 
League of Legends · okt. 16., csütörtök · 0
 
A tegnap reggeli RED összefoglalóban a mostanában jelentkező bugokról ad vezető információt, Sargonas a harmadik féltől származó alkalmazások fejlesztéséről ejtett pár szót, Meddler az Esszenciamartalócba épülő új tárgyról kommentált, Carnival Knights megerősítette, hogy hosszabb történeteket kapunk majd hőseinkről a jövőben, valamint a Riot Games új embereket keres a Kutatás & Fejlesztés csapatukba. Lássuk tehát!

RED: Barát meghívások, javasolt játékosok,új csomag

 
League of Legends · okt. 15., szerda · 0
 
Ebben a RED posztban szó lesz a Barát Meghívással kapcsolatos frissítésről, pár szó esik a javasolt játékosokról és limitált ideig elérhető lesz egy új csomag.

Kísérleti dzsungelváltozások a 2015-ös előszezonban

 
League of Legends · okt. 10., péntek · 0
 
Lassan itt a szezon vége, már megvan a hivatalos dátumunk is, és az előszezon kiváló lehetőséget nyújt a Riot számára, hogy változtasson pár dolgot a játékmeneten. A témával kapcsolatban Fearlesst és Axest kérdeztük. Ebben a cikkben a kísérleti dzsungelváltoztatásokba kaptok majd betekintést, de előtte vegyük szemügyre hogyan is nézett ki az erdőnk ebben az évben.

Kísérleti változások a 2015-ös előszezonban

 
League of Legends · okt. 10., péntek · 2
 
A szezon végének közeledtével Ypherion megosztott pár infót a 2015-ös előszezon kísérleti változásairól, amik hamarosan felkerülnek a PBE-re. Úgy tűnik, ezek a nagyobb stratégiai változatosságot hivatottak elősegíteni. Jelentősen megváltoznak tárgyak, a dzsungel, illetve a nagyobb célpontok (a tornyok, illetve a Sárkány és Baron) és még sok más!

VB Döntő vetítés a Lurdy Moziban

 
League of Legends · okt. 07., kedd · 0
 
Sejtelmes félhomály, kényelmes székek, hatalmas vászon és a League of Legends. Önmagában már ennyi elég, hogy egy vérbeli lolos felkapja a fejét, de ez még semmi!

Interjú FedPoroval

 
League of Legends · szept. 24., szerda · 1
 
Egyik barátom adott egy stream linket, melyre azt mondta le fog esni az állam. Lényegében, le is esett.  FedPoro nem egy hétköznapi streamer. Nem csak azért, mert egy hölgy, hanem azért, mert a lábával játszik és bejutott gold II-be. A lányt Leanaként is ismerik. Szerbiában született karok nélkül és kénytelen volt mindent lábbal végezni, beleértve a játékokat is. Ha megnézitek bármelyik streamjét, akkor láthatjátok, hogy FedPoro olyan képességekkel rendelkezik, aminek nincsen párja a közösség nagy részében. Közel 20 000 feliratkozóval, bebizonyította azt, hogy nem egy jött-ment Twitch streamerről van szó, hanem egy nagyszerű játékosról.Most, lehetőségem volt arra, hogy néhány kérdést feltegyek neki.

25 év börtön Swattingért

 
League of Legends · aug. 30., szombat · 12
 
25 év börtönre ítélték a 15 éves fiút a mostanában egyre többször előforduló "Swatting" büntettéért.

A Végzet Végzetes Botjai megérkeztek

 
League of Legends · júl. 17., csütörtök · 1
 
Többheti csiszolgatás és tesztelés után a Végzet Végzetes Botjai rászabadultak az élő szerverekre! Ha szívesen összemérnéd a tudásodat a LoL legelvetemültebb hőseivel, itt az alkalom. Ráadásul egy egyedi idézői ikonnal is megjutalmazunk, ha farkasszemet nézel a Végzetes Botokkal, függetlenül attól, hogy győztesen vagy vesztesen kerülsz ki az összecsapásból.

Videó a magyar megnyitóról

 
League of Legends · júl. 15., kedd · 0
 
Összevágtunk nektek egy videót a magyar megnyitóünnepségről, amiben a közösségi játékoktól kezdve a cosplayereken és a szinkronszínészeken át a LoLfoglalás döntőjéig mindent megtalálsz, és újra átélheted azt a bizonyos júniusi napot!

Jönnek a Végzetes Botok!

 
League of Legends · júl. 15., kedd · 1
 
Az összes botot felpörgettük VÉGZETES szintre, és olyan agyzsibbasztóan erős képességeket kaptak, hogy a fal adja a másikat.

Itt a Meccselőzmények bétaverziója

 
League of Legends · júl. 02., szerda · 0
 
Bemutatkozik a League of Legends továbbfejlesztett Meccselőzmények funkciója!

A Riot fizet a kilépésért

 
League of Legends · jún. 23., hétfő · 0
 
"A Riot Games, melynek a League of Legendset köszönhetjük, a múlt héten jelentett be egy új rendszert Queue Dodge néven, melynek értelében a frissen felvett alkalmazottaknak odaadják az éves fizetésük 10 százalékát (legfeljebb 25 ezer dollárt) abban az esetben, ha a felvételt követő 60 napon belül kilépnek. A Riot szavaival élve: azért fizetnek, hogy kilépjenek az emberek.

A Pentakill zenekar felemelkedése

 
League of Legends · máj. 28., szerda · 0
 
KÉSZEN ÁLLSZ A ROCKRA? Remélem igen, mert a PENTAKILL nagy durranásra készül és téged is magával ragad! ;)

Bilgewater 2 - A rum hazája

 
League of Legends · máj. 25., vasárnap · 1
 
Bilgewater nem csak a kalózairól, tengerészeiről híres, hanem az ott megtalálható rumokról is. Melyekhez, még egy ünnep is tartozik, ahol a kalózok összemérik erejüket egymással.

2 rúnaoldal 1 áráért

 
League of Legends · máj. 10., szombat · 0
 
Kedves Idézők! Május 24. és június 07. 8:59 között RP vagy IP ponttal vásárolt rúnaoldalak mellé egy második, ingyenes oldalt is kapsz.

Voice chat a LoL-ban hamarosan?

 
League of Legends · máj. 08., csütörtök · 17
 
Egyes játékosoknak felugrott egy felmérés, melyben a Riot arra kíváncsi, hogy mennyire részesítik előnyben a hang kommunikációt a League of Legendsben.